Folkeskoler med fokus på faglighed og trivsel

Jeg har en ambition om, at vores folkeskoler her i Vallensbæk skal være blandt de 20% bedste i landet! Det kræver at både fagligheden og trivslen er i top, for et barn der er glad for at gå i skole er også mere motiveret for at lære noget nyt.

Folkeskolen er den vigtigste kulturbærende institution i Danmark. Det er her vores børn dygtiggør sig og danner venskaber – nogle for livet – på tværs af sociale og kulturelle skel.

I Vallensbæk vælger flere end 90% af os at bruge vores folkeskoler, hvilket er langt over gennemsnittet på landsplan. Vores folkeskoler skal også fremover være det naturlige valg for forældrene, men det kræver at fagligheden er i top, så vores børn bliver klogere og dygtigere, men også at trivslen er rigtig god, så vores børn har lyst til at komme i skole og være sammen med deres kammerater og få ny viden.

Selvom vi har investeret rigtig meget i vores skoler, så findes der ingen hurtige løsninger – de gode resultater kræver tid. Jeg vil fortsat have at vi skal investere i vores folkeskole – vi skal ligge blandt de 25% bedste på landsplan og så skal folkeskolen stadig være det naturlige valg for enhver familie i Vallensbæk.